God Forms regler​

Med et medlemskab i God Form beder vi dig følge centrets regler og hermed at sikre, at alle får den bedste træningsoplevelse.

Medlemskab og chip

Medlemskabet og chippen er personlig og kan ikke overdrages/ deles eller anvendes af andre. Ved misbrug af chippen (f.eks. at ens træningsmakker er kommet gratis med ind) koster det en bøde på 1000kr til chipejeren.

Chippen fungerer som nøgle og fremmøde og skal derfor altid indlæses før træningsstart. Ved indlæsning fremmødes til styrke- og holdtræning.

Beklædning og træning

Al træning er på eget ansvar.

Du bedes anvende indendørssko og beklædning, der er velegnet til indendørstræning. Det er ikke tilladt at træne i bar mave, bar overkrop eller bare fødder i God Form.

Cardiomaskinerne rengøres umiddelbart efter brug ved aftørring af maskinen ved brug af spray og papir.

Frivægte og andet udstyr skal sættes på plads efter brug og frivægte skal have gulvkontakt før de slippes.

Holdtræning

Fremmøde på hold skal ske senest 10 min før holdstart ellers tilfalder pladsen én på venteliste.

Ønsker du at framelde et hold, skal det ske senest to timer før holdstart – ved udeblivelse koster 25kroner, som trækkes automatisk på din konto.

Cirkeltræningsholdene har førsteret på cardio- og styrkemaskiner i det tidsrum, hvor holdet kører.

Det er tilladt at træne i salen og på udendørsområdet uden instruktør uden for holdtiderne. Dog kræves oprydning efter endt træning.​

Mobiltelefon

Minimer brugen af mobiltelefon.

Det er tilladt at tage billeder med smartphones, såfremt personerne på billederne har givet deres samtykke. Det er ikke tilladt at tage billeder/ film til kommercielt brug uden aftale med God Forms ledelse.

Mobilsamtaler skal begrænses.

​Børn

Børn er velkomne, men må ikke anvende maskiner/ frivægte eller lignende træningsredskaber, med mindre de er medlem. Der skal udvises hensyn til andre trænende, så børn henvises til cafeområdet.​

God Form Ringe

Gørtlervej 6, 5750 Ringe

CVR: 33356404

Kontakt os

​Tlf.: 62 62 50 06

E-mail: kontakt@god-form.dk

Åbningstider

05.00 - 23.00​

Alle dage - Året rundt